Glavna vsebina | Iskanje

01. 04. 2014.

KAŠELJ je tipičen simptom prehlada. Je nadležen in moteč, še posebej ponoči. Običajno je kašelj najprej suh in dražeč, nato pa s razvije v produktivnega in izločati začnemo gosto sluz.
Kljub temu pa je kašelj tudi zaščitni refleks organizma, saj prepreči zoženje dihalnih poti zaradi tujkov in dihalne poti osvobodi.
Z zdravili za zdravljenje oz. za blaženje kašlja (antitusiki) lahko pomirimo neproduktiven in mučen kašelj, predvsem dražeč kašelj ponoči. Če se po nekaj dneh začne izločati sluz in suh dražeč kašelj preide v produktivnega, ga lahko z zdravili za lajšanje izkašljevanja olajšamo. Ta zdravila delujejo tako, da zredčijo sluz in na ta način olajšajo izkašljevanje.

» više

10. 05. 2013.

Imate težave s suhimi, pordelimi očmi?
Vas muči občutek peska v očeh?
Se vam oko pretirano solzi?
Uporabljate računalnik vsak dan?
Trpite za simptomi alergij?
Nosite kontaktne leče?
Ste bili na laserski korekciji dioptrije ali operaciji sive mrene?

» više

OPH Oktal Pharma d.o.o.

Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana Črnuče, Slovenija
tel: +386 1 519 29 22
fax: +386 1 519 29 50
e-mail: info@oktal-pharma.si

Oktal Pharma

"Vedno bomo poskušali slediti trendom sodobnega poslovanja in svojim kupcem nuditi čim bolj kakovostne storitve, da bi izpolnili njihove želje in potrebe."

Star kitajski pregovor pravi:"Tudi najdaljše potovanje se začne s prvim korakom". Na ta način in na to pot je v Sloveniji leta 2001 stopila Oktal Pharma. Ustanovljena je bila kot podružnica Hrvaške Oktal Pharme, ki je danes ena vodilnih državnih veledrogerij v Republiki Hrvaški. Hitri družbeni in tržni premiki so usmerjali razvoj podjetja, ampak kupec je bil vedno na prvem mestu, ker je ena od osnovnih postavk našega uspešnega poslovanja, da lahko poslujemo samo v primeru, če kupec kupuje.

Poslovna strategija je postavila temelje za razvoj zaupanja kupcev in omogočila širjenje partnerskih odnosov na vseh nivojih.

» več

Ponudba izdelkov iz našega asortimana že presega številko 300. Glede na njihova različna indikacijska področja kot tudi nenehno novi izdelki v ponudbi nam omogočajo, da bomo izdelke lahko izbirali v skladu z nekaterimi merili (sezonski izdelki, novi izdelki,...) in vam s tem olajšali iskanje rešitve ali vsaj ublažili trenutne ali dolgotrajne zdravstvene ali estetske težave.

To sezono smo izbrali:

^ na vrh strani | Glavna vsebina | Iskanje