Glavna vsebina | Iskanje
OPH Oktal Pharma d.o.o.

Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana Črnuče, Slovenija
tel: +386 1 519 29 22
fax: +386 1 519 29 50
e-mail: info@oktal-pharma.si

Oktal Pharma

O nas

O nas

"Vedno bomo poskušali slediti trendom sodobnega poslovanja in svojim kupcem nuditi čim bolj kakovostne storitve, da bi izpolnili njihove želje in potrebe."

Podjetje OPH Oktal Pharma d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2001 kot podružnica hrvaške Oktal Pharme, ki je danes eden od vodilni veletrgovcev v zdravstvu v Republiki Hrvaški. Od leta 2007 nastopa na slovenskem tržišču kot samostojni poslovni subjekt. Poglavitna dejavnost podjetja je  trženje zdravil, medicinskih pripomočkov, kozmetičnih izdelkov, prehranskih dopolnil, biocidov in drugih izdelkov izbranih poslovnih partnerjev. Podjetje ima v svoji organizacijski sestavi še oddelek, ki opravlja dejavnost prometa z medicinskimi pripomočki ter ostalimi izdelki na debelo.

Poslovna strategija je postavila temelje za razvoj zaupanja kupcev in omogočila širjenje partnerskih odnosov na vseh nivojih.

Pravijo, da je za uresničitev ciljev, pogosto bolj pomembno biti prvi kot pa biti boljši. Poleg tega je pomemben razvoj človeške zavesti, da bi, tudi kadar v nečem niste prvi, uresničili svoje vizije in prenesli navdušenje na druge. Sistem vrednot se spreminja, tehnološki napredek pa nam omogoča, da imamo več časa in da smo ustvarjalni, kar pa je v današnjem času potrebno. Nekdo je rekel: "Krize ideje ni. Obstaja samo kriza realizacije." Z drugimi besedami, preživijo le tisti, ki gredo v realizacijo svojih idej.

^ na vrh strani | Glavna vsebina | Iskanje