Glavna vsebina | Iskanje
OPH Oktal Pharma d.o.o.

Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana Črnuče, Slovenija
tel: +386 1 519 29 22
fax: +386 1 519 29 50
e-mail: info@oktal-pharma.si

Oktal Pharma

Promo članki

Promo članki

Zdravstveni vidiki so vedno privlačili pozornost ljudi, danes pa privlačijo morda še bolj kot kadarkoli. Obstajajo številni razlogi za to – hiter ritem življenja, stres, globalno onesnaževanje, nepravilna prehrana, nezadostna telesna dejavnost, itd.

Zaradi pomanjkanja prostega časa, se v današnjem času vse bolj odločamo za samozdravljenje. Samozdravljenje samo po sebi ne bi bil problem, če bi dovolj vedeli o določenem problemu in če bi pozorno brali izdelkom priložena navodila za uporabo. Naš organizem nam pošilja signale, na podlagi katerih lahko sklepamo, kaj nam ustreza in kaj ne. Če je nekaj pomagalo vaši sosedi, še ne pomeni, da bo pomagalo tudi vam.

Zaradi tega bomo v tej rubriki, skozi članke strokovno-promocijskega značaja, poskušali nekaj več povedati o določenih problemih pa tudi o izdelkih iz našega asortimana, ki so vam dostopni v lekarnah brez recepta.

In ne pozabite na opombo, ki jo mora imeti vsak izdelek, ki jena voljobrez recepta: "Pred uporabo obvezno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom."

OPOMBA:
Članki so v hrvaškem jeziku. Povezava vodi na hrvaško korporativno stran revije "Vaše zdravlje", ki jo izdajaOktal Pharma d.o.o. Zagreb.

^ na vrh strani | Glavna vsebina | Iskanje