Glavna vsebina | Iskanje
OPH Oktal Pharma d.o.o.

Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana Črnuče, Slovenija
tel: +386 1 519 29 22
fax: +386 1 519 29 50
e-mail: info@oktal-pharma.si

Oktal Pharma

Novosti

Novosti

V skladu z današnjo potrebo po hitrem pretoku informacij, vas bomo v tej rubriki obveščali o vseh novostih, ki so vezane na poslovanje OPH Oktal Pharma d.o.o.. Informacije se nanašajo na uporabo novih tehnologij v poslovanju, nove izdelke in ostale novosti.

 • BRONCHOSTOP - RECITE KAŠLJU STOP! (01.04.2014.)

  KAŠELJ je tipičen simptom prehlada. Je nadležen in moteč, še posebej ponoči. Običajno je kašelj najprej suh in dražeč, nato pa s razvije v produktivnega in izločati začnemo gosto sluz.
  Kljub temu pa je kašelj tudi zaščitni refleks organizma, saj prepreči zoženje dihalnih poti zaradi tujkov in dihalne poti osvobodi.
  Z zdravili za zdravljenje oz. za blaženje kašlja (antitusiki) lahko pomirimo neproduktiven in mučen kašelj, predvsem dražeč kašelj ponoči. Če se po nekaj dneh začne izločati sluz in suh dražeč kašelj preide v produktivnega, ga lahko z zdravili za lajšanje izkašljevanja olajšamo. Ta zdravila delujejo tako, da zredčijo sluz in na ta način olajšajo izkašljevanje.

 • Znebite se občutka suhih in razdraženih oči NOVOST! (10.05.2013.)

  Imate težave s suhimi, pordelimi očmi?
  Vas muči občutek peska v očeh?
  Se vam oko pretirano solzi?
  Uporabljate računalnik vsak dan?
  Trpite za simptomi alergij?
  Nosite kontaktne leče?
  Ste bili na laserski korekciji dioptrije ali operaciji sive mrene?

 • Probiotiki Bio Kult (17.04.2013.)

  Beseda probiotik izhaja iz grške besede pro bios, kar pomeni za življenje, in nakazuje na njihov pomen. Probiotiki so namreč “prijazne” bakterije, ki so sicer del zdrave červesne flore in ki lahko zavirajo delovanje “slabih” bakterij v červesu. Probiotiki, s katerimi se najpogosteje srečemo, so mlečnokislinske bakterije (laktobacili, bifidobakterije) različitih sevov.

^ na vrh strani | Glavna vsebina | Iskanje