Glavna vsebina | Iskanje

Oktal Pharma

Več o izdelku

EXTRA-DOUX, ELUTION, SENSINOL

 

POGOSTO UMIVANJE LAS

Morda z lasmi nimate posebnih težav, vendar jih umivate vsak dan, kar je še en razlog, da zanje dobro skrbite. Neustrezen šampon lase lahko izsuši ali celo povzroči, da se zaradi tega mastijo.

 

 

 

ducray_extra_doux.jpg

EXTRA-DOUX 300 ML

 

Lasje vsak dan uživajo v udobju, ki jo nudi blaga osnova za umivanje Extra-Doux šampona. Njegova formula povečuje naravno odpornost las in jih krepi. Lasje so vidno mehkejši, bolj zdravi in bleščeči. Šampon je hipoalergen, proučen pod oftalmološkim nadzorom, zato je primeren za vse družinske člane.

 

NAČIN UPORABE

Nanesite šampon na mokre lase, nežno vmasirajte v lasišče in sperite. Postopek ponovite ter pustite, da deluje nekaj minut. Dobro sperite. Lahko ga uporabljate vsak dan. Za vse tipe las in za celo družino.

 

OBČUTLJIVO LASIŠČE

Vzdrževanje zdravega lasišča je nujno potrebno, če hočete ohraniti ravnotežje in zdravje vaših las. Lasišče je pogosto izpostavljeno agresivnim vplivom (stres, onesnaženje, uporaba agresivnih preparatov za nego las, itd.), zato postaja občutljivo, na kar nas opozarjajo iritacije, srbenje in zbadanje.

 

flacon sensinol.jpg


Naše lasišče vsebuje številne živčne končiče, tako da včasih celo na nepoškodovanem lasišču občutimo blago srbenje lasišča, mravljinčenje ali občutek napetosti. Lasišče postane občutljivo med drugim tudi zaradi suhega zraka, toplote ali hladu, onesnaženega zraka, stresa ali neustreznih izdelkov za nego las.

Pri ustrezni higieni lasišča je potrebno upoštevati občutljivost lasišča, zato se svetuje uporaba izdelkov, ki ne povzročajo draženja. Iz tega razloga je Ducray razširil svojo linijo izdelkov s šamponom Sensinol, ki  odpravlja občutek napetosti.
Sensinol temelji na zelo blagi osnovi umivanja lasišča in las s pH vrednostjo 5.

Šampon Sensinol je biološko razgradljiv in hipoalergen. Ultra-safe formula (brez konzervansov, brez barvil, brez dišav in brez alkohola). 


Nanesite na vlažne lase, nežno vtrite, pustite delovati 2 do 3 minute nato izperite. Po potrebi postopek ponovite. Uporabljate 3x tedensko oz. po potrebi.. Če pride v stik z očmi, temeljito izperite z vodo. 

 

elution.jpg

 

ELUTION 200 ML

Šampon za občutljivo lasišče

Da bi pomirili in zaščitili občutljivo lasišče, so v Ducray dermatoloških laboratorijih razvili Elution, zaščitni šampon, ki vsebuje cinkov glukonat. Njegova blaga osnova za umivanje, vaše občutljivo lasišče popolnoma zaščiti. Lasem vrača zdrav videz, volumen in lesk. Elution šampon priporočamo za nadaljevanje tretmaja s terapevtskimi šamponi, ali pa ga z njimi uporabljate izmenično. Posebej ga priporočamo po tretmaju proti prhljaju, saj zmanjšuje tveganje za ponoven pojav le-tega. Šampon smo razvili pod nadzorom dermatologov.  Lasišče ga odlično prenaša.

NAČIN UPORABE

Nanesite šampon na mokre lase, nežno vmasirajte v lasišče in sperite. Postopek ponovite ter pustite, da deluje nekaj minut. Dobro sperite. Lahko ga uporabljate vsak dan.

Ostale fotografije

^ na vrh strani | Glavna vsebina | Iskanje