Glavna vsebina | Iskanje

Oktal Pharma

Več o izdelku

Ducray - izdelki proti izpadanju las

Ducray - izdelki proti izpadanju las

ANAPHASE, CHRONOSTIM, ANASTIM, ANACAPS TRI-ACTIVE

Za mnoge je izpadanje las prava nočna mora ali pa jim grozi, da bo to postala. Vendar pa ni vsako izpadanje las nenormalno. 

Vsak dan nam izpade od 80 do 100 las, ki jih v naslednjih mesecih zamenjajo novi. Tako lasje vzdržujejo volumen. Če se volumen zmanjšuje, še posebej če se pojavljajo razredčena mesta, se je potrebno posvetovati  z zdravnikom, ki bo ugotovil vzrok izpadanja.  

Znanstveniki z Inπtituta Pierre Fabre so nedavno pokazali pomembnost krvnega obtoka (žil, endotelnih celic, angiogenetskih dejavnikov*, kot npr. VEGF**) za rast las, poleg ostalih, bolj znanih hormonalnih dejavnikov

Ducray izdelki za krepitev las so rezultat ključnih raziskav.

*angiogenetski: ki spodbujajo rast krvnih  žil.
**VEGF: dejavnik rasti vaskularnega endotelija (ki spodbuja rast las).

anaphase 200 ml.jpg

ANAPHASE kremni šampon 200 ml

SESTAVINE

Tokoferol nikotinat 0,2%, vitamin B kompleks 0,8%

LASTNOSTI

Dopolnilo in priprava na delovanje tretmaja proti izpadanju las. Vsebuje kompleks (Tokoferol nikotinat + GP4G), ki spodbuja mikrocirkulacijo lasiπËa in oskrbuje celice lasnih korenin s snovmi, ki jim dajo energijo, potrebno  za njihov metabolizem (vitamini B5, B6 in B8).

NAČIN UPORABE

 • Nanesite šampon na mokro lasišče in sperite.
 • Ponovno nanesite šampon in masirajte lasišče 2-3 minute ter dobro sperite. Najmanj 2 krat tedensko, lahko tudi pogosteje.
 • Nanesite izdelek proti izpadanju las.

 etui chronostim.jpg

CHRONOSTIM losjon 2x50 ml

SESTAVA

Chronostim program vsebuje dve formuli:

 • Chronostim "DAN" - bogat z ekstraktom rastline Sabal serrulata in lavrinsko kislino
 • Chronostim "NOČ" - vsebuje patentirano aktivno sestavino Neoruscin iz ekstrakta rastline Ruscus aculeatus (bodeča lobodika)

lastnosti

Chronostim losjon je tretma proti kroničnemu in resnemu izpadanju las, sestavljen iz dveh formul, ki delujeta v skladu z dnevnimi biološkimi ritmi. Na ta način je zagotovljeno optimalno delovanje aktivnih snovi, ki jih nanašate na lasišče ob določenem delu dneva, s čimer povečate njihovo učinkovitost. Namenjen je ženskam in moškim. Upočasnjuje in zaustavlja izpadanje las in spodbuja rast las.

DucrayChronostim-day.jpg

Chronostim dnevna formula

upočasnjuje izpadanje las. Vsebuje izvleček rastline Sabal serrulata, ki preprečuje delovanje hormonov, ki so odgovorni za izpadanje las.

DucrayChronostim-night.jpg

Chronostim nočna formula:

spodbuja rast las. Vsebuje patentirano aktivno sestavino neoruscin iz izvlečka rastline Ruscus aculeatus, ki spodbuja mikrocirkulacijo lasne korenine ter GP4G, ki izboljšuje izmenjavo snovi v celici. Pri akutnem izpadanju las ga uporabljajte vsak dan vsaj mesec dni, za ohranjanje rezultatov pa trikrat tedensko.

NAČIN UPORABE

 • Chronostim losion vsebuje dve steklenički. Vsebino ene nanesite zjutraj, druge pa zvečer, vsak dan.
 • Stekleničke so pripravljene za uporabo, nanos je natančen zaradi odmernika z aplikatorjem.
 • Nanesite losion "DAN" ali "NOČ" na suho ali rahlo vlažno lasišče s 7-kratnim pritiskom odmernika na steklenički.
 • Nežno vmasirajte losion v lasišče, da se popolnoma vpije.
 • Ne sperite.
 • Vedno uporabljajte določeno stekleničko v določenem času dneva ("DAN" zjutraj, "NOČ" zvečer).
 • Začnite z redno uporabo. Uporabljajte 3 mesece. Eno pakiranje Chronostima zadostuje za en mesec.
 • Ne masti las.

Za optimalen in dolgotrajen učinek priporočamo kombinacijo Chronostim losjona in Anaphase kremnega šampona. Anaphase šampon pripravi lasišče na uporabo Chronostim losjona.

 

ANASTIM losjon 8x7,5ml

sestava

Aktivne sestavine so: digvanozid tetrafosfat kot aktivator celičnega metabolizma korena lasu, ekstrakta bodeče lobodike obogaten z neoruscinom, ki povečuje proizvodnjo VEGF oziroma krepi mikrocirkulacijo, tokoferol nikotinat, ki kot vazodilatator zagotavlja boljšo prodiranje aktivnih sestavin v koren lasu in vitamin B8 (biotin), ki pospešuje hranjenje korena lasu.

lastnosti

Anastim losjon se priporoča pri lažjih oblikah izpadanja las ali pri devitaliziranih laseh. Posebej se priporoča ženskam v vseh fazah povečanega izpadanja las, posebej po porodu ali prenehanju dojenja. Anastim losjon je kompletna formula, ki vsebuje: digvanozid tetrafosfat kot aktivator celične rasti korena lasu, neoruscin iz ekstrakta rastline Ruscus aculeatus (bodeča lobodika), ki povečuje proizvodnjo VEGF-a oziroma krepi mikrocirkulacijo, tokoferol nikotinat, ki je vazodilatator in biotin. Anastim se dobavlja v obliki stekleničk. V eni škatli je 8 stekleničk po 7,5 ml in en nastavek za aplikacijo losjona. Anastim zadošča uporabljati 3x tedensko po eno tretjino stekleničke oziroma po 2,5ml na suho ali vlažno lasišče. Eno pakiranje zadošča za dva meseca terapije! Dvomesečni cikli se lahko ponavljajo po potrebi. Ne masti las in ima prijeten vonj. Za popolnost terapije sta na voljo Anaphase šampon z vazodilatatorjem.

 

način uporabe

Anastim losjon zadošča uporabo 3x tedensko po 2,5ml na suho ali mokro lasišče. Eno originalno pakiranje zadošča za dva meseca terapije! Dvomesečni cikli se lahko ponavljajo po potrebi.

3 x tedensko 2,5ml oziroma eno tretjino stekleničke, na suho ali vlažno lasišče.

 

 

  ambi neoptide def.jpg

NEOPTIDE LOSJON 3X30 ML

Ducray Neoptide proti kroničnemu izpadanju las za reševanje težav povezanih z nefiziološkim izpadanjem las pri ženskah. S svojo sestavo spodbuja rast las: Tetrapeptid + Neoruscine + Nicotinamid + GP4G.

 SESTAVA

Complexe peptidique (valin, tirozin, lizin, acide aspartique) (Tetrapeptide), Extrait de Ruscus (Neoruscine), diguanosine tetrafosfat (GP4G), nikotinamid, pomožne snovi qsp 100%. 

 LASTNOSTI

Neoptide losjon deluje neposredno na lasni mešiček s tem, da v ciklu rasti lasu spodbuja anageno fazo (fazo rasti). Tetrapeptidi pospešujejo razmnoževanje celic lasnega korena in vidno podaljšujejo fazo rasti las. Kronično izpadanje las se zaustavi. Zaradi povečane mikro-cirkulacije se stimulira celoten lasni koren, kar vodi do povečanja dolžine las. Skupno delovanje neoruscina, nikotinamida in GP4G spodbuja izmenjavo hranljivih snovi v lasnem korenu. Gledano v celoti, stimulira se celotno lasišče, upočasni se izpadanje las, volumen las pa se poveča.

Nanesti 1 ml Neoptid losjona enkrat dnevno na suho lasišče, priporočljivo v večernih urah (1 ml ustreza 12 pritiskom na razpršilo). Za boljše vpijanje temeljito vmasirati v lasišče. Ne izpirati. Zaradi lahke teksture se losjon z lahkoto vpija in omogoča vsakodnevno uporabo brez mastenja las. Najmanj 2 uri po uporabi losjona ne izvajati šamponiranja las. Za vidne učinke je potrebna najmanj 3-mesečna uporaba losjona (ena škatlica zadošča za 3 mesece uporabe – 1 steklenička z razpršilom mesečno).

Za optimalno in dolgotrajno delovanje se priporoča uporaba Anaphase šampona za umivanje las, ki lasišče pripravi na delovanje losjona s tem, da spodbuja mikro-cirkulacijo v lasišču.

Samo za zunanjo uporabo. Hraniti izven dosega otrok. Izogibati se stiku z očmi. Ne uporabljati na poškodovani ali na ranjeni koži. Namenjeno samo za uporabo odraslim osebam.

ducray-anacaps-tri-activ.jpg

 ANACAPS TRI-ACTIV KAPSULE a 30

Izdelek za krepitev las in splošno za stimuliranje rasti las.

Lasje so zgrajeni iz beljakovine keratin, katere glavni gradnik je aminokislina cistein. Na vitalnost las lahko vplivata dve vrsti dejavnikov:

1. občasni, ki so povezani s sezonskimi spremembami, stresom, utrujenostjo, neuravnoteženo prehrano, čustvenim stresom, porodom.

2. kronični (žilni, hormonski, tkivni…), ki pa so stalno prisotni oziroma se ponavljajo.

Prehransko dopolnilo Anacaps tri-activ je vir vitaminov in mineralov. Vitamin B8 prispeva k ohranjanju zdravih las, vitamin B6 prispeva k presnovi homocisteina, vitamin B3 in železo prispevata k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

 SESTAVA

"Svetlinovo olje, L-cistin, L-metionin, železov sulfat, nikotinamid, D,L alfa tokoferol acetat, piridoksin hidroklorid, biotin

Ostale sestavine:

ribja želatina*, glicerin E422 (utrjevalec), aroma, sončnični lecitin** (emulgator), rumeni čebelji vosek E901 (zgoščevalec), železov oksid E172, titanijev dioksid E171 (barvila)

*lahko izzove alergijsko reakcijo pri ljudeh, ki so preobčutljivi

**lahko vsebuje sledi soje

Prehransko dopolnilo je namenjeno odraslim. Ne jemljite, če ste noseči ali če dojite. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Pogoltnite 1 kapsulo zjutraj z velikim kozarcem vode. Priporoča se jemanje v obdobju treh mesecev.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
 

 

Ostale fotografije

^ na vrh strani | Glavna vsebina | Iskanje