Glavna vsebina | Iskanje

Oktal Pharma

Več o izdelku

Prhljaj je izjemno pogosta težava, ki je hkrati zelo nadležna. Nastaja tako, da se sicer normalno luščenje lasišča pospeši in skupaj z delovanjem glivic (tipa Malessezia) ustvarja prhljaj: suhi (na oblačilih ustvarja droben, belkast prah) ali masten (nastale luske prhljaja se prilepijo na lasišče s pomočjo sebuma).

etui Sh. pel. seches.jpg

SQUANORM ŠAMPON PROTI SUHEMU PRHLJAJU 125 ML

 

SQUANORM šampon proti suhemu prhljaju že pri prvem umivanju odpravlja suhi prhljaj zahvaljujoč kombinaciji
mikroniziranega selenovega disulfida, ki učinkovito deluje na glivice, ki so odgovorne za nastanek prhljaja, ter ihtiola,
posebnega dodatka, ki pomiri razdraženost. Redna uporaba preprečuje ponovno nastajanje prhljaja. Šampon je zaradi kremaste teksture in nežnega vonja prijeten za uporabo.
Uporabljati dvakrat tedensko. Pustiti na lasišču tri minute. Terapija traja šest tednov. 
Za nadaljevanje tretmaja ali izmenično s tretmajem lahko uporabljate Elution šampon za občutljivo lasišče.
etui Sh. pel. grasses.jpg
SQUANORM ŠAMPON PROTI MASTNEMU PRHLJAJU 125 ML

SQUANORM šampon proti mastnemu prhljaju učinkovito deluje na vse povzročitelje mastnega prhljaja. Kertyol R je patentirana spojina sestavin, ki hitro in dolgotrajno pomirijo srbenje in pordelost lasišča. Vsebuje salicilno kislino, ki olajša odpravljanje lusk mastnega prhljaja, ki se črvsto držijo lasišča. Delovanje aktivnih sestavin dopolnjuje blaga osnova za čiščenje in umivanj las in lasišča. Lasje postanejo bleščeči in ponovno zdravi.
Uporabljati dvakrat tedensko. Pustiti na lasišču tri minute. Terapija traja šest tednov. 
Za nadaljevanje tretmaja ali izmenično s tretmajem lahko uporabljate Elution šampon za občutljivo lasišče. 
etui Sh. demangeaisons.jpg
SQUANORM LOSJON PROTI PRHLJAJU 200 ML
Priporočamo ga za nadaljevanje ali kot dodatek k tretmaju s terapevtskimi šamponi. Pripomore k vzdrževanju ravnotežja lasišča, preprečuje ponovno pojavljanje prhljaja in pomirja srbenje lasišča.
Losjon nežno vmasitrati v mokro ali suho lasišče, vsak dan. Ne izpirati. Priporočljivo je, izdelek uporabljati 6 mesecev.

 

^ na vrh strani | Glavna vsebina | Iskanje