Glavna vsebina | Iskanje

Oktal Pharma

Več o Zastopstvu Pierre Fabre - Eau Thermale Avène

Pierre Fabre - Eau Thermale Avène

Dermatološki laboratoriji Avène zaupanje uporabnikov ohranjajo predvsem na podlagi dokazane učinkovitosti Avène termalne vode, ki je glavna sestavina vseh izdelkov. Avène dermokozmetični izdelki so priznani, prepoznavni in sprejeti zahvaljujoč visoki ravni tehnološko podprtih raziskav, ki potekajo v skladu s strogimi farmacevtskimi pravili ob hkratnem preučevanju rastlin, kar je edinstvena lastnost tega proizvajalca.

http://www.eau-thermale-avene.si

Edinstvena lokacija

V objemu gora in tik ob izviru, na robu pogorja Cevennes, se na 350 metrov nadmorske višine (1148 čevljev) nahaja vas Avène. Leži ob reki Orb in je del naravnega parka Haut-Languedoc, ki se razteza med gorama Espinousse in Escandorgue. To je s kulturno in naravno dediščino bogat predel.

Zaščiten naravni park

Leta 1976 ustanovljen naravni park Haut-Languedoc obsega več kot 260 000 hektarjev. Dve tretjini parka prekriva gozd, ob njem pa naravni habitati, biološka raznolikost in okoliš predstavljajo nedotaknjeno naravo. Kakovost vode redno kontrolirajo.

Sončna in zmerna klima

Voda teče skozi naravni park Haut-Languedoc, predel, ki je umeščen med Mediteransko morje in Atlantski ocean. Vpliv dveh klim, atlantske in mediteranske vodi daje izjemno biološko in ekološko raznolikost. Avène ima zmerno in zelo sončno klimo ter izjemno ohranjeno in nedotaknjeno naravo.

Najbolj čist dar narave

Avne termalna voda po 40-tih letih potovanja skozi podzemlje, izvira bistra in bakteriološko čista ter po ceveh, priključenih na izvir »potuje« naprej v polnilnico, kjer jo v sterilnih razmerah polnijo v pršila. Avène termalno vodo uporabljajo tudi v Dermatološkem hidroterapevtskem centru Avène za zdravljenje izključno dermatoloških bolezni.

Avène termalna voda izvira na površje zemlje v obsegu 70 000 litrov na uro (18 492 litrov). Sistem proizvodnje pršila je edinstven primer na svetu.

Dokazana učinkovitost

V zadnjih 30-tih letih je bila Avène termalna voda predmet številnih raziskav, farmakoloških in kliničnih študij, ki jih izvaja Avène dermatološki laboratorij, del skupine Pierre Fabre Laboratories. Raziskave so razkrile in potrdile njeno učinkovitost: pomirjujoče, nedražeče in blagodejno delovanje tudi na najbolj občutljivi koži.

Usmerjenost na farmacevte in zdravnike

S svojo farmacevtsko usmerjenostjo so Dermatološki laboratoriji Avène postali svetovno znan vzor na področju dermokozmetike in zanesljiv partner farmacevtov in zdravnikov po vsem svetu. Njihovi izdelki se razen v Franciji prodajajo še v 100 drugih državah sveta.

Več o blagovni znamki Eau ThermaleAvène in izdelkih si lahko preberete na spletni strani:

http://www.eau-thermale-avene.si


^ na vrh strani | Glavna vsebina | Iskanje