Glavna vsebina | Iskanje

Oktal Pharma

Več o Zastopstvu Pierre Fabre - A-Derma

Pierre Fabre - A-Derma

Aktivna dermatološka nega A-DERMA je linija izdelkov za nego in čiščenje občutljive kože, katere osnovna aktivna sestavina je naravni ekstrakt ovsa.

Ko narava odpre nova vrata …

Zgodovina dokazuje, da so Laboratoriji A-DERMA kožo vedno tesno povezovali z naravo, dermatološko strokovno znanje pa z raziskovanjem rastlinskega sveta. 
Izdelki A-DERMA, ki so jih ustvarili Laboratoriji PIERRE FABRE A-DERMA, se razvijajo in širijo znotraj sveta stroge dermatološke kulture. S podporo proizvodne verige Pierre Fabre Phytofilière se je pridobilo ekspertno znanje o izrednih kvalitetah redke rastline, Rhealba® ovsa.
Dermatologi in pediatri so ga predpisovali za nego atopijske kože in A-DERMA je hitro razširila predmet proučevanja in strokovnega znanja tudi na področja izven patologije kože. Farmacevti danes pogosto priporočajo to linijo izdelkov za mehčanje in pomirjanje vseh tipov občutljive, reaktivne in krhke kože. 

A-DERMA še naprej širi svoje znanje in izkušnje pri reševanju različnih težav, ki prizadenejo kožo, kar je izdelkom prineslo ugled na dermatološkem in kozmetičnem področju. Zelo pomembno vlogo je imelo tudi odkritje do tedaj nepoznanih lastnosti, ki so skrite v srcu poganjka Rhealba® ovsa. Z odkritjem te botanične snovi so se odprla nova vrata in tako je A-DERMA lahko uresničila svoje ambicije in vstopila na tržišče tako z medicinskimi kot tudi s kozmetičnimi izdelki za kožo. 
V letu 2010 so Laboratoriji A-DERMA postali samostojni subjekt in prva dermatološka in kozmetična linija izdelkov, ki uporablja snovi rastlinskega porekla za nego in zaščito občutljive, krhke in nežne kože

 Rhealba® oves 

Avena Rhealba®, čisto in učinkovito zrnje ovsa.

Dolgo časa so zaradi dragocenih lastnosti poznali in uporabljali samo navaden oves, Avena sativa L. Laboratoriji PIERRE FABRE so prepoznali lastnosti redke vrste ovsa, ki se imenuje Avena Rhealba®. Ta beli oves, izbran med mnogimi dostopnimi vrstami ovsa, je zaradi popolne čistosti in izredno visoke koncentracije pomirjujočih aktivnih snovi, osnovna sestavina, ki se uporablja v vseh izdelkih A-DERMA.

Dermatološka rastlina v pravem smislu.

S podporo proizvodne verige Pierre Fabre Phytofilière se je razvilo več tipov izvlečkov iz zrnja Rhealba® ovsa, na osnovi katerih so kreirani izdelki ADERMA, ki v vsakodnevno higieno in nego kože uvajajo pomirjujoče, zaščitne in zdravilne lastnosti ovsa. Prav takrat, ko je raziskovalna ekipa A-Derma mislila, da pozna vse skrivnosti Rhealba® ovsa, so leta 2009 odkrili novo snov, izvleček, pridobljen iz poganjkov Rhealba® ovsa.

Lastnosti Rhealba® ovsa 

  • HIDRATACIJA IN OBNAVLJANJE
  • ZAŠČITNEGA HIDROLIPIDNEGA FILMA
  • ZAŠČITA PRED PROSTIMI RADIKALI
Več o blagovni znamki A-Derma in izdelkih si lahko preberete na strani:

 

 

 

^ na vrh strani | Glavna vsebina | Iskanje