Glavna vsebina | Iskanje

Oktal Pharma

Več o Zastopstvu Johnson & Johnson Vision

Johnson & Johnson Vision

Johnson & Johnson Vision Care Vision v Sloveniji predstavlja: OPH OKTAL PHARMA d.o.o. Johnson & Johnson d.o.o. se predano zavzema za izboljšanje kakovosti življenja uporabnikom in za sodelovanje s strokovnjaki očesne medicine. Kontaktne leče blagovne znamke ACUVUE® so najbolje prodajana blagovna znamka na svetu med mehkimi kontaktnimi lečami za redno menjavo. Leta 1987 smo prvi predstavili kontaktne leče za enkratno uporabo blagovne znamke ACUVUE® in vse od takrat s številčno družino izdelkov iz te znamke ponujamo novosti za najrazličnejše težave z vidom.

Obveščamo Vas o pomembnih prelomnicah v našem podjetju. Z veseljem Vam sporočamo, da je podjetje Johnson & Johnson zaključilo s prevzemom podjetja Abbott Medical Optics (AMO). Oddelek za kirurgijo in oddelek za potrošniško očesno zdravje podjetja AMO se bosta pridružila Johnson & Johnson Vision Care, Inc., ki proizvaja kontaktne leče znamke ACUVUE®, obe podjetji pa se bosta skupno imenovali Johnson & Johnson VISION.Združitev vodilnih podjetij v svetu na področju proizvodnje kontaktnih leč in kirurških očesnih naprav predstavlja pomemben korak proti uresničitvi dolgoletne strategije podjetja Johnson & Johnson, da postane vodilno podjetje, ki skrbi za zdravje oči in še več pacientom po svetu pomaga pri izboljšavi ter povrnitvi vida. Podjetje Johnson & Johnson tako lahko sedaj svoje obsežne vire in strokovno znanje s pridom združi s prednostmi in strokovnimi izkušnjami obeh pridruženih entitet ter s tem še bolje zadovolji Vaše potrebe in potrebe Vaših pacientov.

O podjetju Johnson & Johnson

Zaposlene pri Johnson & Johnson navdihuje in združuje skrb za svet preko skrbi za posameznika. Podpiramo raziskave in znanost – doprinos inovativnih idej, produktov in storitev za izboljšanje zdravja in dobrega počutja ljudi. Okoli 126 400 zaposlenih pri več kot 230 operativnih družbah podjetja Johnson & Johnson sodeluje s partnerji v zdravstvu, da bi pomagali več kot milijardi ljudi po celem svetu

Johnson & Johnson Vision Care Vision v Sloveniji predstavlja: OPH OKTAL PHARMA d.o.o. Johnson & Johnson d.o.o. se predano zavzema za izboljšanje kakovosti življenja uporabnikom in za sodelovanje s strokovnjaki očesne medicine. Kontaktne leče blagovne znamke ACUVUE® so najbolje prodajana blagovna znamka na svetu med mehkimi kontaktnimi lečami za redno menjavo. Leta 1987 smo prvi predstavili kontaktne leče za enkratno uporabo blagovne znamke ACUVUE® in vse od takrat s številčno družino izdelkov iz te znamke ponujamo novosti za najrazličnejše težave z vidom.

https://www.acuvue.si
^ na vrh strani | Glavna vsebina | Iskanje