Glavna vsebina | Iskanje

Oktal Pharma

Več o Zastopstvu Abbott Medical Optics

Abbott Medical Optics

Abbot Medical Optics, mednarodno podjetje s sedežem v Orange County, Kalifornija, ZDA, se ukvarja s proizvodnjo izdelkov za nego kontaktnih leč in oftalmoloških kirurških izdelkov. Ima več kot 2.100 zaposlenih po vsem svetu, pisarne v več kot 20. državah, preko distributerjev pa je prisoten v več kot 60 državah.

Nastal je leta 2002 z odcepitvijo iz podjetja Allergan. Po odcepitvi se je v AMO-u (Advanced Medical Optics) začel intenziven razvoj oftalmoloških medicinskih izdelkov, kar mu je prineslo trenutno drugo mesto na svetu v proizvodnji intraokularnih leč, kot tudi drugo mesto v proizvodnji sredstev za nego intraokularnih leč. Leta 2009 je Advanced Medical Optics kupilo podjetje Abbott in podjetje se je preimenovalo v Abbott Medical Optics (AMO).

Z uporabo vrhunskih tehnologij in izkušenim vodstvom, je AMO na tržišče lansiral številne dobro poznane izdelke in znamke. Inženirji in znanstveniki AMO-a razvijajo nove izdelke in storitve, ki bodo izboljšali kakovost življenja svojih uporabnikov. Verjamejo, da je prihodnost uspeha odvisna od delovnega okolja, ki privablja najboljše in najbolj bistre ume, ki delijo skupno strast do uporabe svojih sposobnosti, da razvijejo tehnologije, ki bi zmanjšale trpljenje ljudi.

 

http://www.amo-inc.com
^ na vrh strani | Glavna vsebina | Iskanje